Laanbomen en vormbomen

Met 40 jaar ervaring in het kweken van laanbomen uit de volle grond is De Blader Kroon in staat een product van topkwaliteit te leveren. Onze vollegronds bomen zijn afkomstig uit eigen kwekerij. Wij voeren een ruim assortiment solitairen laanbomen en vormbomen. Vormbomen zijn een specialisme van De Blader Kroon en kunnen naar wens gekweekt worden, denk hierbij aan de stamhoogte en de maat van het frame. Ons bedrijf staat bekend om zijn korte lijnen, wij brengen snel een passende offerte aan u uit. Met ons eigen transport zorgen wij vervolgens voor een zorgvuldige levering.

Laanbomen en vormbomen Laanbomen en vormbomen

De Blader Kroon biedt een ruim assortiment vormbomen die desgewenst op maat voor u gekweekt worden.

Leivorm
De Blader Kroon levert leivorm bomen die goed snoeibaar zijn zonder waterloten (takken die nagenoeg in een hoek van 90 graden omhoog groeien). Onze bomen kenmerken zich door buigzame takken en een goede uitloop.

Dakbomen
Deze in dakvorm gekweekte bomen leveren wij in verschillende stamhoogtes. Informeer naar de mogelijkheden.


Schermvorm
Schermvormen zijn gesnoeid tot een gesloten verticaal scherm op een stam. Met onze schermbomen onstaat direct een volwassen haag op stam. Net zoals de leivormen worden ze veelal gebruikt als afscheiding in tuinen en zorgen voor natuurlijke beschutting.


Blokbomen
Ook deze onderhoudsvriendelijke bomen leveren wij in een mooie variatie van maten. Door onze jarenlange ervaring wordt deze bomensoort door veel van onze klanten gewaardeerd. 

Laanbomen en vormbomen Laanbomen en vormbomen
logo2

Topkwaliteit in vollegronds bomen en containerteelt.

since